Vignet en Umweltzone Hamburg


Aanvraagformulier

Milieusticker voor Hamburg verplicht

Gaat u met de auto naar Hamburg? Dan bent u verplicht om een milieusticker aan te schaffen. Elke auto die in Hamburg rijdt of geparkeerd staat dient een milieusticker te hebben. Dit is verplicht. Door zonder milieusticker de stad te betreden riskeert u een boete van 80 euro. Neem geen risico en bestel uw milieusticker direct. De sticker is onbeperkt geldig.

Milieusticker voor Hamburg direct online kopen

Eenvoudig en snel een milieusticker voor heel Duistland bestellen? Dat kan! U kunt deze sticker bij ons aanvragen en wij zorgen ervoor dat de sticker dezelfde dag nog per post naar u wordt verzonden. U kunt zorgeloos op reis naar Hamburg.

 

Hamburg bezoeken

In de Duitse stad Hamburg is er sprake van een Umweltzone. Dit is een zone waar je met de auto niet in mag als er geen milieusticker op je voorruit geplakt zit. Dit milieuvignet voor Duitsland kan je op onze website bestellen en wordt bij jou thuisbezorgd. Wil je meer weten over het milieuvignet voor Hamburg en de Umweltzone in deze stad? In dit artikel vertellen we je alles over de Umweltzone van Hamburg,

De Umweltzone van Hamburg

De Umweltzone van Hamburg loopt, net als bijna alle andere milieuzones in andere Duitse steden, langs de ring. Buiten de ring mag je zonder milieusticker met de auto rijden, maar binnen de ring van de stad ben je met de auto niet welkom als je geen milieusticker of eco vignet op de voorruit van je auto geplakt hebt. Het idee achter een Umweltzone is het verbeteren van de luchtkwaliteit in steden.

Een milieuvignet voor Hamburg

Je kunt een milieuvignet voor Hamburg gewoon op onze website bestellen. Op de milieusticker komt het kenteken van je auto te staan, om er zeker van te zijn dat de eco vignet op jouw auto ook werkelijk bij jouw auto hoort. Ook staat er op de sticker een cijfer, dat aangeeft hoe belastend jouw auto is voor het milieu.

Haven in hamburgOok als je nog geen plannen hebt om de Duitse stad Hamburg in te gaan, maar je wel met de auto naar Duitsland gaat, is het wijs om een milieusticker te bestellen.

Je weet immers maar nooit of je misschien tóch nog een keer de stad in wil/moet met de auto. En heb je dan geen wegenvignet op je voorruit geplakt? Dan riskeer je een boete.

 

 

 

 

De stad Hamburg en haar bezienswaardigheden

De stad Hamburg is een stad in het noorden van Duitsland. Het is de tweede stad van Duitsland. Hamburg ligt aan de rivier de Elbe, welke uitmondt in de Noordzee. Dit maakt Hamburg een belangrijke havenstad. Maar Hamburg is niet alleen goed voor de handel. Ook bij de toeristen is deze stad populair. De stad heeft heel wat mooie bezienswaardigheden die de moeite waard zijn om te bekijken, zoals de St. Nikolai kerk, de diverse bruggen in de stad en het oude Rathaus.

 

 

Met de auto naar Hamburg

Ben je dus van plan om met de auto naar de Duitse stad Hamburg te gaan? Bestel dan een milieusticker en plak deze op de voorruit van jouw auto. Zo weet je zeker dat je toegang hebt tot de stad en riskeer je bovendien geen boete. Bestel nu snel jouw milieuvignet op onze website!

MILIEUSTICKERS VOOR DUITSLAND
0

Your Cart