Vignet en Umweltzone Berlijn


Aanvraagformulier

Milieusticker voor Berlijn verplicht

Gaat u met de auto naar Berlijn? Dan bent u verplicht om een milieusticker aan te schaffen. Elke auto die in Berlijn rijdt of geparkeerd staat dient een milieusticker te hebben. Dit is verplicht. Door zonder milieusticker de stad te betreden riskeert u een boete van 80 euro. Neem geen risico en bestel uw milieusticker direct. De sticker is onbeperkt geldig.

Milieusticker voor Berlijn direct online kopen

Eenvoudig en snel een milieusticker voor heel Duistland bestellen? Dat kan! U kunt deze sticker bij ons aanvragen en wij zorgen ervoor dat de sticker dezelfde dag nog per post naar u wordt verzonden. U kunt zorgeloos op reis naar Berlijn.

 

Bezoek de hoofdstad van Duitsland

Berlijn, de hoofdstad van Duitsland, wordt steeds populairder. Deze prachtige stad is een geliefde plaats voor mensen die een stedentripje doen. Om te zorgen dat de luchtkwaliteit in de stad Berlijn niet nog meer verslechtert, is er een Umweltzone ingesteld. Dit is een milieuzone waar auto’s zonder milieusticker niet meer in mogen. De milieusticker kan je via onze website bestellen. Deze krijg je met de post thuisgestuurd. Heel eenvoudig!

Een milieuvignet voor de stad Berlijn

Als je je met de auto binnen de ring van Berlijn wilt begeven, is het nodig om een milieusticker te bestellen en deze op de voorruit van je auto te plakken. Op deze groene milieusticker staat niet alleen je kenteken vermeld, maar staat ook aangegeven  in welke milieuklasse jouw auto thuishoort. Heb je geen milieuvignet of eco vignet, maar rijd je toch de stad in? Dan riskeer je een behoorlijk grote boete. Berlijn heeft een van e grootste Duitse umweltzone die er is.

Met de auto naar Berlijn

Er zijn wel honderd redenen op te noemen waarom je Berlijn eens een keer zou moeten bezoeken. Ten eerste is Berlijn voor ons, vanuit België, met de auto te bereiken. Je kunt dus gemakkelijk met de auto naar Berlijn rijden. Berlijn staat bovendien bekend om haar rijke historie en er zijn genoeg bezienswaardigheden die je niet mag missen, waaronder de Berlijnse muur, het Alexanderplatz, de Brandenburger Tor en het Rijksdaggebouw. Hoewel een drukke stad, en zeker een hoofdstad als Berlijn, geen plek is waar je veel met de auto wilt rijden, geeft het je toch veel vrijheid om deze stad met de auto te bezoeken. Je kunt immers makkelijk de omgeving van Berlijn verkennen met je eigen auto en je kunt gaan en staan waar je wilt. Het enige wat je niet moet vergeten, is het aanschaffen van een milieuvignet.

Bondsdag gebouw BerlijnBestel nu een milieusticker voor Berlijn

Ben jij dus van plan om Berlijn te bezoeken? Houd dan rekening met de Umweltzone van de stad en bestel een groene milieusticker op onze website. Doe je dit niet? Houd er dan rekening mee dat je je auto buiten de stadsring moet parkeren en houd dan goed in de gaten waar de milieuzone begint (dit staat aangegeven met verkeersborden). Zo weet je zeker dat je geen risico loopt op een boete.

MILIEUSTICKERS VOOR DUITSLAND
0

Your Cart