Over ons

Milieustickervoorduitsland.be is de website voor het aanschaffen van een Duitse milieusticker. Wij verkopen officiële milieuklevers welke verplicht zijn binnen de Duitse milieuzones. Op dit moment geldt in bijna alle grote Duitse steden een milieuzone.

De kosten voor de milieusticker zijn bij ons € 14,95,- inclusief verzendkosten. Hiermee zijn wij de goedkoopste partij in België. Zelfs VAB leden zijn bij ons goedkoper uit dan bij de VAB zelf. Indien je het vignet voor 15:00 aanvraagt versturen wij het dezelfde dag.

Altijd een stapje extra

Omdat wij ons realiseren dat je de sticker zo snel mogelijk wenst te ontvangen, proberen wij ook na 15:00 uur nog stickers te verzenden. Wij kunnen dit niet garanderen, maar wij kunnen je wel beloven dat het elke dag onze prioriteit heeft om per werkdag zoveel mogelijk stickers te verzenden. Bestel je om 15.3o uur een sticker, dan is de kans dus groot dat wij hem alsnog dezelfde dag verzenden.

Missie

Wij streven ernaar om onze klanten zo accuraat mogelijk van informatie over de milieuzones en stickers te voorzien en uw milieusticker op dezelfde werkdag te verzenden.

Visie

Bijna elke grote Duitse stad heeft op dit moment een milieuzone en er komen er steeds meer bij.  Gelukkig weten steeds meer Belgen dat je voor het betreden van de umweltone verplicht een milieusticker moet hebben. Op onze website kun je precies zien in welke steden een umweltzone van kracht is. Wij weten dat een snelle levering tegenwoordig belangrijk is. Daarom verzenden wij elke werkdag tot het laatste moment voordat de post wordt opgehaald. Wij verzenden met Bpost en kunnen hiermee een gemiddelde levertijd van 2 tot 3 werkdagen bieden.

 

0

Je winkelwagen