Adres

Place Marcel Broodthaers 8 - box 5, 1060 Brussels

Email

info@milieustickervoorduitsland.be

Telefoonnummer

+32 (0) 280 801 90

Contact opnemen

Milieustickervoorduitsland.be is de site voor het kopen van een Duitse milieusticker. Wij verkopen officiële milieuvignetten welke verplicht zijn binnen de Duitse umweltzonen. Tegenwoordig heb je in bijna elke grote Duitse stad een umweltzone.

Ga je met je Belgische wagen naar steden als Keulen, Dusseldorf of Aken? Best bestel je dan alvast het verplichte vignet tegen de scherpe prijs van € 14,95 inclusief verzending bij ons. Dit is op moment van schrijven de laagste prijs in België, hiermee zijn wij de goedkoopste partij in België. Zelfs VAB leden zijn bij ons goedkoper uit dan bij de VAB zelf. Indien je het vignet voor 15:00 aanvraagt versturen wij het dezelfde dag.

Fenomenale bereikbaarheid

Wil je weten welke sticker je nodig hebt? Welke milieusticker wij aan je hebben verzonden of gaan verzenden? Of heb je vragen over je bestelling en de levering? Wij staan voor je klaar!

Maandag tot en met vrijdag zijn wij van 09.00 uur tot en met 17.00 uur te telefonisch en per e-mail te bereiken. Ook in het weekend beantwoorden wij onze e-mail. In geval van spoed kun je ons in het weekend ook telefonisch bereiken door onze voicemail in te spreken. Wij bellen je dan altijd terug.

Uit feedback van onze klanten blijkt onze bereikbaarheid en de snelheid waarmee wij communiceren en de sticker leveren het grootste pluspunt. Service en communicatie staan bij ons op 1!

    Bestel nu de Duitse milieusticker
    0

    Je winkelwagen