Vignet en Umweltzone Eschweiler


Aanvraagformulier

Milieusticker voor Eschweiler

Eschweiler is een prachtige stad, gelegen in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen. De stad staat bekend om haar industriële geschiedenis en wordt door steeds meer toeristen bezocht vanwege de mooie bezienswaardigheden. Je vindt hier highlights zoals de burcht van Kambarch, de burcht van Röthgen en een gezellig stadscentrum. Ga je de reis naar deze stad met de auto afleggen? Houd er dan rekening mee dat je verplicht bent een milieusticker aan te schaffen.

 

De Umweltzone van de Duitse stad Eschweiler

Sinds 1 juni 2016 heb je een milieusticker voor Eschweiler nodig. De zone omvat alleen het stadscentrum. De Duitse Autobahn A4 en het treinspoor zijn de grens van de milieuzone. Deze vallen wel buiten de zone.

Om de winkels van de stad te kunnen bereiken met de wagen, heb je wél een sticker nodig, omdat de winkels gelegen zijn in het centrum van de stad. Rijd je de stad binnen zonder Feinstaubplakette? Dan loop je het risico om een fikse boete te krijgen. Je doet er dus verstandig aan om jouw vignet te bestellen voordat je door Duitsland gaat rijden.

Bestel je de sticker? Dan is deze onbeperkt geldig en heb je hier dus niet alleen voor deze trip, maar ook voor toekomstige stedentrips plezier van.

 

Parkeren binnen de Milieuzone van Eschweiler

In deze Duitse stad zijn er verschillende parkeermogelijkheden. Er zijn diverse parkeerplaatsen en parkeerterreinen waar je je wagen kunt plaatsen. Op de meeste plekken kan je gratis parkeren (soms echter wel voor een beperkte tijd). Je kunt ook gratis parkeren bij het centraal station. Vanaf hier kan je lopend naar het centrum van de stad. Er zijn dus genoeg parkeermogelijkheden in de stad, mits je natuurlijk een groene sticker op de voorruit van jouw auto hebt geplakt.

 

Met de auto naar Duitsland

Niet alleen voor de Duitse stad Eschweiler, maar ook voor veel andere steden in Duitsland heb je een milieusticker nodig. Een dagje Eschweiler is eenvoudig te combineren met het nabijgelegen Aken. Wil je een milieuvignet voor Duitsland online kopen? Dat kan op onze website. Voor slechts €12,95 inclusief verzendkosten koop je hier de sticker voor jouw auto. Bestel je sticker op werkdagen voor 15.00 uur dan wordt het dezelfde dag nog verzonden.

MILIEUSTICKERS VOOR DUITSLAND
0

Your Cart