Vignet en Umweltzone Düsseldorf


Aanvraagformulier

Milieusticker voor Düsseldorf verplicht

Gaat u met de auto naar Düsseldorf? Dan bent u verplicht om een milieusticker aan te schaffen. Elke auto die in Düsseldorf rijdt of geparkeerd staat dient een milieusticker te hebben. Dit is verplicht. Door zonder milieusticker de stad te betreden riskeert u een boete van 80 euro. Neem geen risico en bestel uw milieusticker direct. De sticker is onbeperkt geldig.

Milieusticker voor Düsseldorf direct online kopen

Eenvoudig en snel een milieusticker voor heel Duistland bestellen? Dat kan! U kunt deze sticker bij ons aanvragen en wij zorgen ervoor dat de sticker dezelfde dag nog per post naar u wordt verzonden. U kunt zorgeloos op reis naar Düsseldorf.

 

Düsseldorf in Duitsland bezoeken

In de Duitse stad Düsseldorf is sprake van een Umweltzone. In deze zone is een wegenvignet voor Duitsland verplicht. Het is dus een zone waar je zonder milieusticker op de voorruit van je auto niet in mag. Dit betekent dat je, op het moment dat je van plan bent om Düsseldorf te bezoeken, een milieusticker of een milieuvignet moet aanvragen. Dit is gelukkig heel eenvoudig en kan via onze website. Wij vertellen je er alles over.

De Umweltzone van Düsseldorf

De Umweltzone van Düsseldorf staat duidelijk aangegeven met verkeersborden. Je weet dus precies wanneer je de eco zone inrijdt. Heb je geen milieusticker voor Düsseldorf op je voorruit geplakt? Dan weet je dus precies vanaf welke grens jij geen toegang meer hebt tot de stad.

De milieusticker

Voor Düsseldorf heb je de groene milieusticker nodig. Op deze sticker staat het kenteken van je auto vermeld, samen met een nummer. Dit nummer geeft de klasse van jouw auto aan en geeft daarmee dus ook aan hoe belastend jouw voertuig is voor het milieu. Het idee achter deze milieustickers is het verbeteren van de luchtkwaliteit in de stad, want de luchtkwaliteit wordt zeer ernstig aangetast door alle auto’s die door de stad heen rijden. Dit is slecht voor het milieu, maar ook zeer slecht voor de bewoners van steden. Deze milieusticker of dit milieuvignet kan je aanvragen op onze website. Je krijgt deze vervolgens met de post thuisbezorgd.

Bezienswaardigheden in Düsseldorf

Düsseldorf is een prachtige stad die absoluut de moeite van het bezoeken waard is. De stad is de hoofdstad van de deelstaat Noordrijn-Westfalen en staat bekend om haar gemengde architectuur. Zowel liefhebbers van moderne architectuur als liefhebbers van oude steden kunnen hun hart ophalen in deze prachtige, Duitse stad. Je moet absoluut een bezoekje brengen aan de St.Lambertus-toren  en ook het Heinrich-Heine Platz is een mooie plek om te bekijken.

Een milieusticker voor Duitsland aanvragen

Ga je dus met de auto naar Duitsland en ben je van plan om een bezoekje te brengen aan de Duitse stad Düsseldorf? Zorg er dan voor dat je, voordat je op reis gaat, een milieusticker hebt aangevraagd. Deze sticker plak je op de voorruit van je auto. Zo kan je aantonen dat jij met jouw auto de stad in mag en riskeer je geen boete.

MILIEUSTICKERS VOOR DUITSLAND
0

Your Cart